logo
RNTV Live

Liberalii își aleg noua conducere. Senatorul Iulian Dumitrescu îl susține la șefia formațiunii pe Ludovic Orban

IMG-20170617-WA0032 (1)
rnews

Liberalii își aleg noua conducere.  La Congresul în cadrul căruia este votată noua structură de conducere  conducerea a PNL  participă în jur de  5.000 de oameni.

Pentru funcția de președinte al formațiunii candidează Cristian Bușoi și Ludovic Orban, acesta din urmă fiind puternic susținut de senatorul prahovean, Iulian Dumitrescu.

 

În cadrul Congresului PNL sunt organizate alegeri pentru președinția PNL, prin vot asupra moțiunilor prezentate de candidați, precum și pentru președinții Comisiei Naționale de Revizie și Cenzori (CNRC) și Comisiei de Arbitraj (CA).

Ludovic Orban a fost primul care și-a depus candidatura la funcția de președinte al PNL, însă, potrivit tragerii la sorți, el își va susține moțiunea „PNL — Forța Dreptei” — după Cristian Bușoi, care candidează cu moțiunea „PNL — partidul viitorului. Pentru o Românie dreaptă, echilibrată și puternică”.

Ludovic Orban a declarat că este sprijinit de 40 de filiale liberale pentru șefia PNL și că a discutat cu președintele Klaus Iohannis cu privire la candidatura sa. Liberalul a arătat că îi susține pentru echipa sa de prim-vicepreședinți pe Ilie Bolojan, Mircea Hava, Raluca Turcan și Iulian Dumitrescu.

Orban a mai afirmat că „aroganța, tupeul, nesinceritatea și lipsa de onestitate trebuie să dispară din comportamentul liberalilor”, subliniind că are drept obiectiv ca PNL să devină principala forță politică din România. El a mai afirmat că PNL trebuie să aibă un Guvern alternativă și că ar fi bine dacă s-ar crea o altă majoritate parlamentară. De asemenea, Ludovic Orban a susținut că PNL trebuie să facă opoziție PSD.

IMG-20170617-WA0031IMG-20170617-WA0032 (1)IMG-20170617-WA0033

 

sursa – rl.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor