logo
RNTV Live

Liberalii din Consiliul Județean sabotează proiectele pentru prahoveni, la îndemnul șefului lor de la Călărași, Iulian Dumitrescu!

bani
rnews

Liberalii din Consiliul Județean sabotează proiectele pentru prahoveni


Prin neprezentarea la ultima ședință, programată pentru astăzi, consilierii județeni PNL demonstrează că investițiile la Spitalul Județean și la Universitatea Petrol-Gaze Ploiești nu sunt prioritatea partidului din care fac parte!


A fost o decizie dictată de Iulian Dumitrescu, șeful PNL Prahova, care DOAR pretinde că dorește binele prahovenilor, în realitate acesta blochează demararea unor proiecte importante pentru județul nostru!
Astăzi era programată o rectificare bugetară pentru alocarea de fonduri destinate atât unor obiective de investiții pe care Consiliul Județean s-a angajat să le finanțeze.


Printre acestea s-au aflat:
• Alocarea sumei destinate suplimentării contribuției Consiliului Județean Prahova pentru achiziția de aparatură medicală, în parteneriat cu Ministerul Sănătății.
• Cofinanțarea achiziției roboților de dezinfectare a tuturor spațiilor, astfel încât infecțiile nosocomiale să nu mai existe în sălile de operație și saloanele Spitalului Județean!
• Asocierea Consiliului Județean Prahova cu Universitatea Petrol-Gaze pentru sistemul de climatizare prin energie geotermală destinat clădirilor din campusul universității ploieștene.
Încă o dată, șeful PNL Prahova demonstrează că nu are minimele cunoștințe administrative strict necesare unui președinte de Consiliu Județean!
Manipularea și dezinformarea publică fac parte din arsenalul de campanie al PNL, iar acest lucru va fi sancționat, cu siguranță, duminică, la vot!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor