logo
RNTV Live

Liber la vacanţă. O nouă minivacanţă pentru români

Liber la distracţie/ sursa foto somesanul.ro
Mihai Constantinescu

Liber la distracţie

În 2017, românii stau acasă cu două zile în plus faţă de anul trecut. Guvernul a stabilit să acorde 14 zile libere în 2017, stabilite pentru sărbători publice sau religioase.

După “reţeta” din luna mai, când Guvernul a decis să declare ziua de 2 iunie liberă, pentru a face “o punte” între Ziua Copilului şi Rusalii( între 1 şi 5 iunie), se doreşte şi în luna august să se facă la fel.

Guvernul intenţioneză să declare ziua de 14 august liberă. Se va face ”o punte” între weekendul 12-13 august şi ziua de 15 augus. Adică cu ziua când va fi sărbătorită Adormirea Maicii Domnului.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/iti-doresti-o-vacanta-europa-vezi-topul-celor-mai-apreciate-destinatii-turistii-confirma/

Salariaţii care în acele zile vor fi la serviciu  trebuie să beneficieze de timp liber corespunzător în următoarele 30 de zile sau un spor la salariul de bază, ce nu poate fi mai mic de sută la sută din salariul de bază corespunzător muncii prestate în programul normal de lucru.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor