logo
RNTV Live

Liber la distracție în Ploiești! Peste 400 de copii au participat la Mozaicul de ateliere/ FOTO

copii3
Mihai Constantinescu

Liber la distracție în Ploiești! Peste 400 de copii au participat la Mozaicul de ateliere, primul eveniment organizat de Mozaic Comunitar. Copiii au beneficiat de participarea gratuită în cadrul a 25 de ateliere cu teme diverse, susținute de partenerii asociației. Evenimentul a fost organizat pe pietonalul din centrul Ploieştiului

Bazele Asociației Mozaic Comunitar au fost puse de către ploieștenii Cristina Cochinescu, Mădălina Corciu şi Răzvan Stănciulescu. Entitatea nou-înființată îşi propune să conecteze ideile şi poveştile ploieştenilor, precum şi să implementeze proiecte cu impact comunitar. Prin parteneriatele pe care a început deja să le încheie, Asociația se conturează ca un viitor hub al ONG-urilor ploieştene şi îşi propune o colaborare strânsă cu reprezentanții firmelor care doresc să se implice activ şi să sprijine proiectele comunității locale.

Primul eveniment organizat de Mozaic Comunitar s-a încadrat în tradiția oferită copiilor ploieşteni de-a lungul timpului de către cei trei fondatori.

Mozaic de Ateliere – Ediția a V-a a adus în Ploieşti multă culoare şi bucurie.

Reprezentanții Sense au oferit kituri cu măşti de protecție şi dezinfectante pentru mâini tuturor copiilor înscrişi oficial la eveniment, care au participat şi la o tombolă cu premii, iar voluntarii Asociației Un Strop de Fericire au fost la înălțime, prin contribuția la organizarea celui mai colorat şi viu eveniment al verii.

Implicarea în comunitate este unul dintre principiile care stau la baza constituirii Asociației Mozaic Comunitar. Fondatorii acesteia iubesc emoția, culoarea şi contribuția şi ceea ce îi leagă este faptul că cei trei sunt oameni buni.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor