logo
RNTV Live

Lewis Hamilton prelungește înțelegerea cu Mercedes?

lewis-hamilton-mercedes-1
Dudau Andreea Valentina

La Formula 1, există semnale care indică o prelungire a înţelegerii dintre Lewis Hamilton şi Mercedes.

Joi, Lewis Hamilton a anunțat că este pe cale să reînnoiască înțelegerea cu Mercedes.

Lewis Hamilton: „Echipa mea lucrează îndeaproape cu Toto (Wolff, şeful Mercedes) şi suntem pe cale să avem un contract de împrumut”, a spus britanicul. Este pentru prima dată când nu am negociat singur şi am o echipă grozavă în spate.” Astfel, el a pus capăt zvonurilor despre discuţiile cu Ferrari. Pilotul speră că decizia va fi luată în câteva săptămâni.

Această evoluţie a situaţiei apare după publicarea unor articole de presă care evocă contactele stabilite între Hamilton şi Ferrari. Gruparea italiană este pregătită, potrivit aceloraşi articole, să facă o ofertă de 46 de milioane de euro pentru recrutarea britanicului.

Șeful Scuderiei, Frédéric Vasseur: „Nu i-am făcut o ofertă lui Lewis Hamilton. Nu am avut nicio discuţie despre asta. Fiecărei echipe din campionat i-ar plăcea să îl aibă pe Hamilton la un moment dat, ar fi o prostie să nu recunoaştem asta”.

Piloţii de la Ferrari sunt Charles Leclerc şi Carlos Sainz, ambii având contract până la sfârşitul anului 2024.

Lewis Hamilton a fost pentru prima dată campion mondial cu echipa britanică McLaren în 2008, la vârsta de 23 de ani. Aflat din anul 2013 la Mercedes, el a mai câştigat alte şase titluri mondiale între anii 2014 şi 2020.

Sursă: news.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor