logo
RNTV Live

Leonardo DiCaprio îi este recunoscător pe viață lui Sharon Stone pentru gestul generos pe care l-a făcut în 1995, când studioul a refuzat să-l distribuie în filmul „The Quick and the Dead”

NzgwJmg9NDQwJmhhc2g9Y2NjYmQ1YTdmMmJlOGMzZDdjYmQ0Y2M3ZWI2NmY1MGY=.thumb
Constantin Corina

Studioul TriStar Pictures a respins distribuirea lui DiCaprio în filmul „The Quick and the Dead” în 1995, moment în care Sharon Stone a făcut un gest generos care i-a schimbat viața lui Leonardo DiCaprio

În 1995, când studioul a refuzat să-l distribuie pe Leonardo DiCaprio în filmul „The Quick and the Dead”, Sharon Stone a intervenit în mod impresionant, plătindu-i salariul din propriile sale câștiguri. La acea vreme, DiCaprio tocmai obținuse o nominalizare la Oscar pentru rolul său în „What’s Eating Gilbert Grape”, însă nu era încă un nume de mare notorietate în industria cinematografică. Stone, profund impresionată de prestația sa și de cea a lui Russell Crowe, a insistat ca cei doi actori să facă parte din distribuția filmului, demonstrând o susținere de neclintit pentru talentele emergente.

În memoria sa publicată în 2021, intitulată „Frumusețea de a trăi de două ori”, Sharon Stone a dezvăluit că a plătit ea însăși salariul lui DiCaprio după ce studioul TriStar Pictures a refuzat să-l distribuie. Întâlnirea cu studioul și decizia de a susține financiar tânărul actor au avut un impact semnificativ asupra carierei lui Stone, motivând-o să devină producătoare și să lupte pentru recunoașterea talentelor cu adevărat remarcabile în industrie.

Leonardo DiCaprio, recunoscător pentru gestul generos al lui Stone, a declarat că i-a mulțumit de multe ori și că nu poate să-i exprime în totalitate recunoștința. În ciuda momentelor dificile din acea perioadă, filmul „The Quick and the Dead” a fost lansat în 1995, marcând începutul unei cariere de excepție pentru DiCaprio, care a devenit ulterior unul dintre cei mai renumiți și apreciați actori ai generației sale. Astăzi, DiCaprio continuă să strălucească în industrie, fiind prezent în producții notabile precum „Killers of the Flower Moon”, regizat de Martin Scorsese.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor