logo
RNTV Live

LEGO Festival aduce culoare și play time la Ploiești Shopping City

Lego Festival la Ploiesti Shopping City
rnews

LEGO Festival aduce culoare și play time la Ploiești Shopping City

 Ploiești, 2 octombrie – Cel mai colorat și creativ festival vine toamna aceasta la Ploiești Shopping City! Între 2 și 28 octombrie, LEGO Festival îți provoacă imaginația și puterea de joacă cu mii de cărămizi colorate, gata de asamblare. Expoziția LEGO te așteaptă zilnic cu zeci de exponate și personaje celebre supradimensionate.

În lumea LEGO totul e posibil. Broscuța DUPLO are 183 de kilograme și râde cu gura larg deschisă  în fotografii și Insta Stories. Războinicul Ninjago Kai are 1,70 m înălțime, cântărește 187 de kilograme și e pregătit pentru lupte din priviri cu toți vizitatorii. Maleficul Darth Maul și curajosul Captain Rex din Star Wars sunt și ei alături de tine, realizați din milioane de piese LEGO.

Personaje colorate din Lego Friends, pui de urși, căței prietenoși și uriașa păpușă Matrioshka vin să înveselească atmosfera centrului comercial și să te destindă după o zi grea de școală sau serviciu.

Construiește o lume așa cum vrei!

LEGO FESTIVAL vine și cu weekenduri dedicate atelierelor de construcție pentru cei mici. Pe toată perioada festivalului, în fiecare sâmbătă și duminică, copiii își vor putea dezvolta pasiunea pentru asamblarea cărămizilor colorate și vor putea participa la concursuri amuzante, ce le vor testa îndemânarea.

5 zone speciale LEGO vor fi deschise în intervalul 11:00 – 19:00. Fiecare copil care participă la ateliere va primi un voucher de 20% reducere pentru toate seturile LEGO din cadrul hypermarketului Carrefour. Reducerea este valabilă până pe 31 octombrie, în limita stocului disponibil.

Pentru joc, joacă colorată și Great Times hai la Ploiești Shopping City!

https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/hai-la-lego-festival/

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor