Le-au intrat șerpii în case! AȘA arată o stradă din Ploiești! Oamenii sunt disperați!

Le-au intrat șerpii în case

Ploieștenii care stau pe strada Râfov au ajuns la capătul răbdării. Hățișul de pe domeniul public a devenit raiul reptilelor, iar oamenii trezit s-au cu șerpii în curți și în case! 

Ploieștiul european se transformă într-un oraș de lumea a treia când dai spre periferie. Oamenii care stau în zonă s-au bucurat de zona mai retrasă, însă condițiile de trai sunt absolut incompatibile cu pretențiile unui oraș ca Ploieștiului.

Străzile nu sunt asfaltate, cei care stau în zonă astupă singuri gropile de pe șosea sau cele lăsate în urma diferitelor lucrări.

cel mai verde complex reziential

Bălăriile au crescut cât un stat de om și asigură habitatul perfect pentru șerpii care au ajuns până în curțile și în casele oamenilor.

Ploieștenii din zonă au făcut numeroase sesizări, însă nimeni nu-i ascultă. Mai trece, din timp în timp, câte un funcționar de la primărie și atât. Nicio măsură, nicio îmbunătățire. Și asta de multă vreme. De prea multă vreme!

 

 

hidro
tymbark

2 COMENTARII

  1. Veniti in Ploiesti -MITICA APOSTOL ,oras european care este jungla pe cele 21 de strazi pline de noroi si praf ,sa vedeti serpi,sobolani , tantari si capuse ,cat cuprinde si platim taxe si impozite mai mari ca cei din centru orasului !

  2. Pe Strada Sondelor este ….o casa “in vanzare “…Impropriu spus casa…Un loc propice pentru…viitorul Habitat …al serpilor…Buruieni cat gardul….Copaci netaiati de ani de zile…gardul…rupt…etc….Si …vorba aceea …aceasta RUINA…SITUATA…LANGA STADIONUL ASTRA…Ca sa ajungi …la blocul unde locuiesti…trebuie sa eviti…aceasta ruina…; Probabil ca acolo s-au aciuit oameni ai strazii…se mai vede …noaptea licurind …cate o tigara…; Dar …ce sa reclami …mai ales ca aceasta …RUINA….ARE 2 PROPRIETARI…CARE CER ..O CARUTA DE BANI …SI NU MAI VIN …SA VADA…CE SE INTAMPLA…!!!…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here