logo
RNTV Live

LAPTE ÎN ȘCOLILE DIN PRAHOVA, POSIBIL DIN MARTIE

Dumitrescu Vlad

Elevii din Prahova beneficiari ai programului ”lapte, corn și fructe” mai au de așteptat până vor primi și produsele lactate. Totuși, există și o veste bună. În prezent există doi ofertanți, iar licitația va fi finalizată până la sfârșitul lunii februarie .

Programul lapte, corn și fructe nu a fost demarat în totalitate în școlile din Prahova. Asta pentru că la prima licitație nu s-au prezentat ofertanți pentru achiziția de lapte, din cauza prețului mult prea mic stabilit la nivel național.  Între timp, prețul la lapte a fost modificat de la 0,98 lei pentru 200 de grame, la 1,1 lei pentru aceeași cantitate. Astfel, autoritățile județene au actualizat prețurile, iar licitația este în plină desfășurare.

În prezent, în școlile din județul Prahova se furnizează doar corn și măr.

În Prahova, numărul elevilor beneficiari în anul școlar 2022 – 2023 este de aproximativ 65.000. Sunt incluși în program și peste 150 de copii din Ucraina.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor