logo
RNTV Live

LaPrimulBebe, comunitatea de mame a strâns 460.000 de euro pentru dotarea unei clinici

Square-Vizualuri-campanie-umanitara-1536×1536
Constantin Corina
Asociația LaPrimulBebe este singura comunitate din România premiată de Facebook USA și numită una dintre cele mai de impact 100 de comunități online din lume. Bursa Facebook Community Leadership Program 2018 a însemnat un an de training la cel mai înalt nivel alături de echipa Facebook, în tot ceea ce înseamnă comunități online.

Mamele unite au strâns, în doar 6 zile, 460.000 de euro în urma licitațiilor organizate în cadrul campaniei #10anideprecizie.

Banii strânși vor fi folosiți pentru dotarea Clinicii de Pediatrie din cadrul Institutului Clinic Fundeni din București. Astfel, vor fi achiziționate kituri speciale pentru diagnosticarea precisă a cancerului (leucemii și limfoame) la copii, care să acopere nevoia pe o perioadă de 10 ani. De asemenea, secția va fi dotată și cu 10 stații cu infuzomate, pentru ca micii pacienți să primească tratament corespunzător.

Cea mai mare sumă strânsă la o licitație a fost de 37.560 de lei.

O mamă din comunitatea LaPrimulBebe a scris un mesaj și a împărtășit o dramă personală. Apoi a încurajat mamele să doneze, având un singur gând: să nu mai audă niciodată vorbe precum “Îl lăsați să moară aici în spital sau îl luați și moare acasă?” sau “Copilul suferă de o boală incurabilă!”. Aceasta a încurajat mamele din comunitate să fie recunoscătoare că au copii sănătoși. Mesajul ei a fost ascultat de peste 1400 de mame care au donat, conform sursei citate. 

Pentru a afla mai multe despre comunitatea LaPrimulBebe accesați acest link.

Sursa: observatornews.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor