logo
RNTV Live

Lansare de carte pe 8 decembrie la Palatul Culturii Ploiești

408094026_665011795817727_2719201377839969272_n
Constantin Corina

Ai Găsit Ce Căutăm Cu Toții: Un Eveniment Multifuncțional la Palatul Culturii din Ploiești

Lansare de Carte: Ciprian Apetrei aduce “Ai Găsit Ce Căutăm Cu Toții?” și “Povești Călătoare” în Lumina Sărbătorilor

Un moment central al serii îl va constitui lansarea cărților semnate de Ciprian Apetrei, intitulate “Ai Găsit Ce Căutăm Cu Toții?” și “Povești Călătoare”. Aceste lucrări promit să aducă o perspectivă proaspătă asupra căutărilor noastre cotidiene și să transporte cititorii în călătorii fascinante prin intermediul poveștilor.

Ciprian Apetrei, un ploieștean pasionat de politică, este profesor de filosofie și jurnalist stabilit în Franța. Contribuie la diverse publicații din România și este fondatorul platformelor independente de jurnalism Marginalia și RoZoom Press.

Spectacol de Poezie și Muzică: O Simfonie a Cuvintelor și a Sunetelor

Evenimentul continuă cu un spectacol captivant de poezie și muzică, în care talentele artistice se contopesc pentru a oferi o experiență unică. Cu participarea unor nume consacrate precum Bogdan Dumitru, Masha și Cristina Beteringhe, publicul este invitat să se lase purtat de emoție și frumusețe într-un univers artistic aparte.

Seria de momente memorabile se încheie cu un recital de colinde, aducând în prim-plan atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă unde Bogdan Dumitru, Masha și Cristina Beteringhe vor împărtăși bucuria colindelor.

Evenimentul este posibil datorită parteneriatului cu Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Filarmonica Paul Constantinescu – Ploiești, Lace Magazine, Cabinetul individual de avocatură Cristina Dobre, ArteFapte și Actualitatea Prahoveană. De asemenea, se desfășoară sub egida Programului Ploiești #LetsPLAY Capitala Tineretului din România 2024.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor