Conducerea Poliției Române informează că a expediat deja către Brăila o echipă din cadrul Direcției Control Intern pentru a investiga modul în care polițiștii din acea zonă au tratat situația femeii din comuna Mircea Vodă, care a apelat la numărul de urgență 112, solicitând asistență și indicând că se află în pericol/Femeia a fost descoperită decedată a doua zi, în prezența partenerului său!

Conducerea Poliției Române a anunțat că încă de ieri, 11 iunie, a dispus trimiterea unei echipe din Direcția Control Intern la Brăila pentru a investiga gestionarea cazului. Echipa de polițiști a ajuns la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila în această dimineață și a început investigațiile, au comunicat miercuri reprezentanții Poliției Române, referindu-se la incidentul din județul Brăila în care o femeie și un bărbat au fost găsiți decedați cu urme de violență.

Cadavrele unei femei și a unui bărbat au fost descoperite marți într-un imobil din județul Brăila, prezentând urme de violență. Polițiștii și procurorii au demarat o anchetă. Conform relatărilor, femeia ar fi sunat la numărul de urgență 112, strigând că se află în pericol, însă nu a furnizat alte detalii. Deși poliția a intervenit rapid în zona indicată de apel, femeia nu a fost găsită, iar niciun incident nu a fost raportat în locația respectivă.

“La data de 10 iunie, ora 12:31, Dispeceratul SNUAU 112 Brăila a înregistrat un apel în care o femeie striga că se află în pericol, fără să ofere alte detalii. Echipaje ale Poliției au fost trimise la Mircea Vodă pentru a investiga, însă nu au găsit nicio urmă de conflict sau violență în zonă”, a transmis IPJ Brăila.

După încercări nereușite de identificare a locației sau a apelantei, poliția a constatat că numărul de telefon era asociat cu femeia de 44 de ani din comuna Mircea Vodă. Cu toate acestea, vecinii nu au putut confirma această informație.

Polițiștii au fost alertați marți dimineață de o femeie care a raportat că într-un imobil din comuna Mircea Vodă au fost descoperite două cadavre cu urme de violență.

Cei decedați au fost identificați ca fiind un cuplu din aceeași localitate. Cadavrele au fost preluate pentru autopsie, iar investigațiile continuă pentru a clarifica circumstanțele decesului.

Nu au fost raportate incidente de violență domestică în care să fie implicați cei doi anterior acestui tragic eveniment.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *