Lângă Ploieşti, au fost găsite recipiente imense în care sunt depozitate produse petroliere a căror provenienta nu a fost stabilită. 60 de percheziţii inclusiv în Prahova

angajare

Lângă Ploieşti, au fost găsite recipiente imense în care sunt depozitate produse petroliere a căror provenienta nu a fost stabilită. 60 de percheziţii inclusiv în Prahova.

Astăzi, poliţiştii şi procurorii fac, joi, 60 de percheziţii în Bucureşti şi mai multe judeţe, inclusiv Prahova, într-un dosar de evaziune fiscală. Suspecţii ar fi folosit firme fantomă şi achiziţii nereale, prejudiciul fiind de 2 milioane de euro.

O parte a achiziţiilor a vizat produse petroliere, care erau depozitate şi comercializate de către o societate comerciala către cumpărători de buna credinţă, prin intermediul unor facturi fictive.

”Lângă Ploieşti, au fost găsite recipiente de mare volum în care sunt depozitate produse petroliere a căror provenienta nu a fost stabilită încă”, au transmis sursele news.ro

De asemenea se fac cercetări și în ceea ce privește cum a fost folosită forţa de muncă şi materiale de construcţii, potrivit sursei citate.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here