logo
RNTV Live

Lacrimi şi durere la Valea Călugărească. Toma Pinţoiu este condus mâine pe ultimul drum

TOMA PINŢOIU
Mihai Constantinescu

Lacrimi şi durere la Valea Călugăreasca. Toma Pinţoiu este condus mâine pe ultimul drum. Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica “Adormirea Maicii Domnului”, din satul Nicovani-comuna Valea Călugărească.

“Cu adâncă durere în suflet, anunțăm trecerea la cele veșnice a dragului nostru TOMA PINȚOIU, tată, bunic, soț,frate, cumnat și socru neprețuit.

Slujba de înmormântare va avea loc marți, 6 aprilie a.c, la Biserica “Adormirea Maicii Domnului”, din satul Nicovani- Valea Călugărească, începând cu ora 12.30.
Cei care doresc să îi aducă, împreună cu noi, un ultim omagiu sunt rugați să respecte regulile de distanțare socială impuse de starea de alertă”, a transmis familia îndurerată.

Toma Pințoiu a deținut mai multe mandate de consilier județean, a fost director la CONPET, iar la ultimele alegeri locale a candidat la funcția de primar al comunei Valea Călugărească

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor