logo
RNTV Live

Laborator mobil de ultimă generație, pentru monitorizarea calității aerului, la Ploiești

poluare-ploiesti
Mihai Constantinescu

Laborator mobil de ultimă generație, pentru monitorizarea calității aerului, la Ploiești. Aceasta este intenţia primarului municipiului Ploieşti, Andrei volosevici, care a chemat la masa discuţiilor reprezentanții ONG-urilor cu activitate în domeniul protecției mediului. S-a pus îm discuţie achiziționarea unui laborator mobil de ultimă generație, pentru monitorizarea calității aerului, la Ploiești.

Propunerea municipalității – pentru o transparență completă a datelor colectate – este ca măsurătorile și monitorizarea calității aerului, în municipiul Ploiești, să fie realizate de un specialist din cadrul ONG-urilor cu activitate în domeniul protecției mediului.

Edilul șef al municipiului Ploiești a mai propus ca, o dată pe lună, să se organizeze întâlniri pentru dezbateri comune privind identificarea problemelor de mediu și implementarea soluțiilor de monitorizare și îmbunătățire a calității aerului în orașul nostru.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/restrictii-de-circulatie-pentru…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/transportatorii-din-prahova…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor