logo
RNTV Live

La scăldat, în fântâna arteziană de la Gara de Sud Ploieşti/ VIDEO

Mihai Constantinescu

La scăldat, în fântâna arteziană de la Gara de Sud Ploieşti. Imaginile au fost surprinse cu câteva minute mai înainte, când doi tineri au decis să se răcorească făcând o baie în văzul tuturor, în fântâna arteziană.

Chiar daca scăldatul în astfel de locuri este strict interzis, căldura de afară a declarat război raţiunii şi bunului simţ, şi cei doi au făcut o baie pe cinste .

UPDATE
Reacţia reprezentanţilor Primăriei Ploieşti după apariţia imaginilor în spaţiul public:

“Urmare a apariției, în publicația dumneavoastră, a articolului La scăldat în fântâna arteziană de la Gara de Sud Ploiești, precum și a informațiilor transmise de către reprezentanții Poliției Locale Ploiești, vă aducem la cunoștință faptul că, în perioada 1 iulie — 4 august 2021, polițiștii locali au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 15.000 lei, persoanelor care au fost depistate scăldându-se în fântânile arteziene sau lacurile de pe raza municipiului Ploiești.

Pentru a veni în sprijinul polițiștilor locali și a sesiza, în timp util, fapte de natura celei prezentate, cetățenii sunt rugați să apeleze Dispeceratul Poliției Locale Ploiești, la nr. de tel. 0244/954″

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/avansari-in-grad-la-i-j-j-prahova/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor