logo
RNTV Live

La Ploiești Shopping City, vara vine cu Great Times și călătorii inedite

Site_poza_portret_600x900px (1)
Mihai Constantinescu

La Ploiești Shopping City, vara vine cu Great Times și călătorii inedite

După o perioadă îndelungată în care barierele de comunicare și socializare s-au impus în stilul de viață și în opțiunile de petrece a timpului liber, oamenii și-au redescoperit pasiunea pentru călătorii, de la vacanțe însorite la mare, la city-breaks în cele mai frumoase orașe ale Europei împreună cu cei dragi. Ploiești Shopping City este aliatul perfect pentru acest demers și le oferă pasionaților de cumpărături și călătorii care folosesc aplicația de loialitate SPOT șansa de a câștiga o vacanță inedită.

Great Times cu prieteni și călătorii oriunde în Europa

În perioada 7 – 27 iunie, toți utilizatorii SPOT ce fac cumpărături de minimum 250 de lei din magazinele Ploiești Shopping City și scanează bonurile în aplicația de loialitate, sunt înscriși automat la extragerea pentru câștigarea unui voucher de vacanță în valoare de 4.500 euro, perfect pentru o escapadă de vară cu toată gașca de prieteni. Voucherul poate fi folosit pentru orice destinație din Europa.

SPOT, biletul tău de vacanță

SPOT este aliatul fiecărui pasionat de cumpărături și fashion, ce aduce garantat puncte de loialitate la fiecare sesiune de shopping. Mai mult, statutul de membru SPOT vine cu o mulțime de extra beneficii. Utilizatorii au posibilitatea de a cheltui punctele de loialitate acumulate pe o gama complexă de recompense și premii speciale care pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: premii speciale, experiențe exclusive, vouchere cadou. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Mai multe detalii despre campanie se regăsesc pe site-ul centrului comercial: www.ploiestishoppingcity.ro

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor