logo
RNTV Live

La Ploiești Shopping City, sărbătorile de iarnă redevin Marele Sezon al Zâmbetelor

Static-1200×1200
Mihai Constantinescu

La Ploiești Shopping City, sărbătorile de iarnă redevin Marele Sezon al Zâmbetelor

În luna decembrie, Ploiești Shopping City pune bucuria pe primul loc și redeschide pentru al treilea an consecutiv Marele Sezon al Zâmbetelor, pregătind clienților surprize cu gust de fericire, daruri dulci și premii garantate în aplicația SPOT.

Daruri și zâmbete dulci de Moș Nicolae

Pe 3 și pe 4 decembrie, cu ocazia sărbătorii de Moș Nicolae, vizitatorii Ploiești Shopping City au parte de cadouri și experiențe delicioase de la Milka.

Premii cu gust de fericire pentru utilizatorii SPOT

În luna cadourilor, Ploiești Shopping City sărbătorește zâmbetul și trăirea autentică a momentelor de fericire. Între 3-23 decembrie, cumpărăturile de minimum 300 lei, pe maximum 3 bonuri scanate în secțiunea „Răzuiește și Câștigă” din aplicația SPOT, le aduce garantat clienților premii cu gust de fericire: ciocolată Milka, geluri de duș cu arome delicioase și vouchere cadou. Săptămânal, utilizatorii SPOT pot câștiga ciocolată Milka pentru un an întreg.

La finalul campaniei, prin tragere la sorți, participanții pot câștiga o vacanță în valoare de 3.500 euro în cel mai mare oraș al ciocolatei din Europa.

Parada spiridușilor lui Moș Crăciun

Pe 17 și 18 decembrie, între orele 15:00 – 19:00, spiridușii lui Moș Crăciun vor defila pe galeria Ploiești Shopping City și vor împărți atât zâmbete largi, cât și cadouri surpriză copiilor care vizitează centrul comercial. Spiridușii lui Moș Crăciun vor face paradă într-o formulă complet reinventată: spiridușii sunt mari maeștri ai râsului, sunt acrobati neasemuiți, sunt experți în pedalatul pe monociclu și în jonglerii trăznite. Cadourile pot fi accesate la Info Point de către părinți, exclusiv prin crearea unui cont în aplicația SPOT

Serviciu de împachetare a cadourilor de Crăciun

Între 3-5 decembrie și 17-23 decembrie, în intervalul orar 14:00 – 20:00, Ploiești Shopping City pune la dispoziția clienților săi, în zona Info Point, serviciu gratuit de împachetare a cadourilor. Toate cadourile achiziționate din centrul comercial vor fi împodobite cu etichete zâmbărețe și mesaje personalizate.

Ce este aplicația SPOT și cum se instalează?

Experiența de shopping este completă doar cu SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali din Ploiești Shopping City. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

După descărcarea SPOT, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot.

Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Utilizatorii SPOT pot folosi aplicația și pentru alte 16 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle* din țară. Clienții au opțiunea de a selecta în aplicație mall-ul favorit pe care îl vizitează în mod frecvent, dar și posibilitatea de a folosi beneficiile acumulate în oricare alt centru comercial NEPI Rockcastle.

*Centrele comerciale din grupul NEPI Rockcastle care fac parte din aplicație: Mega Mall București, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanta, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Ploiesti Shopping City, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Vulcan Value Centre.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor