logo
RNTV Live

La Ploieşti s-au luat noi măsuri de PREVENŢIE împotriva răspândirii coronavirusului

comitet local de urgenta
Mihai Constantinescu

Măsuri de prevenţie

La Ploieşti s-au luat noi măsuri de PREVENŢIE împotriva răspândirii coronavirusului.

Au fost luate noi măsuri de prevenţie împotriva răspândirii coronaviruslui. Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Ploiești întrunit ieri a hotărât ca pacienții minori aflați internați, în prezent, la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Ploiești să fie preluați de către Spitalul de Pediatrie Ploiești în vederea continuării, în condiții optime, a tratamentelor de specialitate.

De asemenea, s-a stabilit ca, hrana pentru persoanele aflate în centrele de carantină,  de pe raza municipiului Ploiești, să fie asigurată de Centrul Social pentru Persoanele în Vârstă din cadrul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești. Poliția Locală Ploiești va asigura transportul hranei respective către centrele de carantină.

Totodată, ca o măsură complementară de prevenire a răspandirii coronavirusului COVID-19, s-a mai decis ca, la finalul fiecărei zile, autobuzele să fie dezinfectate de angajații societății Coral Impex S.R.L.,companie specializată în servicii de dezinsecție, iar, pe parcursul întregii zile, mijloacele de transport în comun din municipiul Ploiesti să fie dezinfectate după fiecare cursa, la capăt de traseu.

Reamintim că, orice problemă întâmpinată de cetățenii, în contextul actual al epidemiei de coronavirus COVID-19, poate fi semnalată la numărul național de urgență 112.

Municipalitatea le mulțumește ploieșetenilor pentru înțelegere și le recomandă calm și o atitudine civică în aceste momente.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiesteni-arestati-dupa-o-lovitura-de-115-000-de-euro/?fbclid=IwAR2Qq_pk55pQw5-sd2ZPEbnD3pW1BLNllxN2p51JSJFEXxVBKDGuJOfmKCc

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor