logo
RNTV Live
tymbark

La mare cu xanax și droguri!

droguri-fenomen-cocaina-heroina-dependenta-diicot-traficanti-640×400
Dudau Andreea Valentina

Xanax și droguri pe litoral! Poliția a prins 15 persoane în Gara de Nord.

Poliția a prins 15 persoane în Gara de Nord. Acestea urmau să ducă substanțele interzise la festivalurile de la mare. Doi dintre suspecți sunt britanici, alți trei din Ungaria.

Potrivit surselor G4Media, în Gara de Nord au fost prinse 15 persoane care urmau să ducă substanțe droguri și Xanax în Constanța.

Xanaxul este un medicament folosit pentru ameliorarea anxietății și nu se eliberează decât în baza unei rețete eliberată de medicul de familie sau psihiatru.

Conform prevederilor Legii nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, persoanelor în cauză le-au fost întocmite acte,  în vederea înaintării către organele abilitate.

Pe litoral, fenomenul drogurilor este unul bine cunoscut, mai ales în perioada concertelor și festivalurilor. În prezent, la mare, se desfășoară Sunwaves în Mamaia, Beach Please și May, be rock în Costinești.

Ce au descoperit polițiștii?

Unul dintre suspecți a fost prins cu șapte cutii de Xanax și șase pastile de Alprazolan. Alprazolan este un medicament folosit de asemenea pentru anxietate și care este eliberat tot în urma unei rețete medicale. Tânărul nu a prezentat vreo rețetă polițiștilor.

Alți suspecți, care veneau din Timișoara, de 21 respectiv 25 de ani, au fugit la vederea polițiștilor. Și ei au fost prinși cu Xanax și pastile de ecstasy.

Un alt suspect a fost prins cu 5 pliculețe tip zip-lock ce conțineau o pulbere de culoare albă și trei pliculețe tip zip-lock in interiorul cărora se aflau 25 de pastile de ecstasy. Alt tânăr a fost prins cu marijuana.

Alte trei persoane au fost prinse cu metamfetamină, iar un băiat de 20 de ani a fost prins cu marijuana în lenjeria intimă. El mai avea asupra lui Anxiar și Zoloft (medicament folosite de asemenea pentru tratarea anxietății).

Alți suspecți au fost prinși cu droguri (marijuana, ecstasy și metamfetamină) în timp ce se aflau în tranzit spre Costinești.

Sursă: g4media.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor