Accident rutier în Păuleşti. Sunt implicate trei autoturisme

sursă foto Blog i-Asigurare.ro - i-Asigurare

Accident rutier în Păuleşti. Sunt implicate trei autoturisme

Accidentul rutier s-a petrecut cu puţin timp în urmă, pe DJ 102, în localitatea Păulești. Sunt implicate  trei autoturisme. Se pare că evenimentul rutier s-a petrecut pe fondul nepăstrării distanției în mers.

Cele trei s-au lovit față-spate.

Vezi şi https://republikanews.ro/fotovremea-a-facut-probleme-in-prahova-copaci-si-stalpi-de-electricitate-cazuti-lipsa-alimentare-cu-energie-electrica-si-acoperis-smuls/?fbclid=IwAR2k4ovvneDT7Rm7VSFttGmMvr40_BsmJBlNoYVHZPDyvNXz8YU0GPE-0oY

Vezi şi https://republikanews.ro/cine-este-cel-care-a-batjocorit-si-ucis-fata-de-doar-19-ani-in-padurea-de-la-rafov/?fbclid=IwAR0c2F_X5Q9fg_qNpvYsgre-WWP_jAdiI4FeSTEBCfLeM-mmwCeo96woZ4o

Vom reveni

UPDATE

Potrivit IJP Prahova, pe sensul de mers către Ploiești, doua autoturisme au oprit, iar a treia a intrat în coliziune față-spate cu cea din fața sa, pe care l-a proiectat în primul autovehicul.
În autovehiculul de la jumătate (al doilea) se afla o persoană însărcinată care a plecat la spital. Se pare că nu ar fi rănită, dar a plecat pentru a fi sigură că nu i se pune în pericol sarcina.
Momentan fără probleme de trafic.

 

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here