La loc comada! TCE renunță la modificarea traseului 40! EXCLUSIV: Incidente șocante în Bereasca

TCE reînființează stațiile din Bereasca

Conducerea TCE a hotărât să revină, în mare parte, la vechiul circuit al traseului 40, în cartierul Bereasca. 

Vă reamintim că, de astăzi, traseul 40 circulă doar pe artera principală și nu mai intră în cartier.

Modificarea este valabilă însă doar până luni, când se va reveni la vechiul traseu, cu o singură excepție.

Potrivit directorului TCE, Nicolae Alexandri, o singură stație a vechiului traseu va rămâne desființată, celelalte șapte urmând să fie repuse pe harta traseului 40.

Deci, modificarea ce desființează opt stații rămâne în vigoare până duminică inclusiv.

Explicații

Reprezentanții TCE au oferit și explicații pentru măsura luată (și la care urmează să renunțe începând de sâptămâna viitoare).

Potrivit acestora, Primăria a cerut societății reducerea cheltuielilor. Iar traseul 40 nu este unul rentabil.

Cât despre incidentele invocate, acestea sunt foarte grave.

De exemplu, au fost cazuri în care golanii au tras de volan în timpul mersului (!). Șoferii sunt scuipați și amenințați frecvent, susțin reprezentanții TCE. Ar fi existat, de asemenea, și un caz de amenințare cu cuțitul! Copiii se joacă punând scânduri cu cuie pe stradă când trece autobuzul! 

Problema e în altă parte

Evident, oamenii plătitori de bilete și abonamente au fost extrem de supărați la aflarea veștii că traseul a fost modificat. Aceștia au invocat, pe bună dreptate, și siguranța copiilor lor, obligați să ia la pas într-o zonă atât de rău famată.

Problema siguranței nu este însă la TCE! Și aici, domnii de la Poliția Locală în special ar trebui să fie foarte-foarte atenți! Nu să o rupă la fugă în birou când dau ochii cu presa!

Directorul TCE susține că a făcut demers către Poliția Locală, explicând problemele cu care se confruntă șoferii și călătorii pe traseul 40.

Noi vă întrebăm pe dumneavoastră, cei care locuiți cu frica în sân în cartierul Bereasca.

I-ați văzut pe domnii polițiști în altă parte decât în “centru”, la sensul giratoriu?

sponsor

3 COMENTARII

  1. Felicitari redactiei REPUBLIKA NEWS pentru promptitudinea cu care actioneaza in editarea articolelor si aici ma refer in special la abordarea subiectului “anularea a 8 statii ale traseului 40” carer practic nu mai intra in cartierul Bereasca. Tineti-o tot asa!!! Hai Ploiestiul!!!

  2. Nu s-a rezolvat problema decat pe sfert. Suntem in continuare defavorizati deoarece s-a renuntat la 2 statii de autobuz si traseul 40 intra doar intr-un sfert de cartier. A ramas frica de cativa indivizi certati cu legea.Asta este neputinta organelor competente de a-s impune autoritatea. E vorba de partea de cartier in care este situata si scoala. Deci in continuare trebuie sa mergem 1 km pana la statia de autobuz.
    autobuz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here