logo
RNTV Live

La Jocurile Paralimpice de la Paris, primii români calificați sunt Alex Bologa și Bobi Simion

images
Dudau Andreea Valentina

Joi, Comitetul Național Paralimpic a făcut publică lista primilor sportivi români calificați pentru Jocurile Paralimpice de la Paris: Alex Bologa și Bobi Simion!

Alex Bologa a obținut calificarea în judo pentru nevăzători, fiind clasat pe locul 1 în lume în clasa și categoria sa de greutate. Pe de altă parte, Bobi Simion s-a calificat în tenis de masă, ocupând locul 10 în clasa sa.

În plus, există și alți sportivi care sunt în curs de calificare: la tenis de masă, avem pe Camelia Ciripan (clasată pe locul 6 în lume) și Gabriela Constantin (clasată pe locul 7 în lume); la atletism, sunt în curs de calificare Tabita Vulturar, Octavian Tucaliuc, Petre Prundaru, iar posibil să fie și încă doi sportivi; în ceea ce privește ciclismul, avem pe Theo Matican și Eduard Novak, iar ar putea exista și alți sportivi care să fie în curs de calificare pentru alte sporturi.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor