logo
RNTV Live

La ce vârstă a primit fiica șefului Samsung primul smartphone?

sursă foto libertate.ro
Pantazi Bianca

James Kitto, șeful britanic al Samsung Mobile, care a preluat această funcție în luna decembrie a anului trecut a făcut dezvăluirea că nu i-a permis fiicei lui să aibă un smartphone până la vârsta de 11 ani.

Acesta a explicat că „Ceea ce este important aici este că, oricine folosește un smartphone, indiferent de vârstã, să fie în siguranță atunci când navighează și navighează pe internet. Din perspectiva mea personală, fiica mea a primit un smartphone când avea 11 ani”

Trei sferturi dintre copiii de nouă și zece ani au acces la un telefon mobil, arată un studiu realizat în Marea Britanie de Childwise. Dintre aceștia 14% dintre aceștia folosesc pe cel al unui membru al familiei sau al unui prieten, iar 60% dețin propriul telefon. Dintre acești copii mai mult de două treimi navighează pe internet.

Pentru a limita ceea ce pot vedea copiii pe internet, furnizorii de telefoane mobile oferă servicii de control parental gratuite, deși copiii reușesc să evite aceste bariere și au acces la informații pentru adulți.

În Anglia, s-a realizat un sondaj care arată ca până la vârsta de nouă ani, 10% dintre copii au văzut porografie, iar până la vârsta de 11 ani 27% au văzut filme pentru adulți.

Mai multe știri pe Stiri republika NEWS – Din Ploiesti pentru toata Prahova!

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews | Ploiesti | Facebook

Mai multe informații găsiți aici Şeful Samsung nu i-a dat fiicei sale un smartphone până la 11 ani (mediafax.ro)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor