logo
RNTV Live

La 7 ani de Great Times, Ploiești Shopping City te premiază!

Aniversare Ploiesti Shopping City
Mihai Constantinescu

La 7 ani de Great Times, Ploiești Shopping City te premiază!

  • Marele premiu aniversar – 1 Citroen C3 Origins
  • Valize gata echipate pentru călătorii și Great Times

 

Ploiești, 7 noiembrie – Ploiești Shopping City aniversează 7 ani. 7 ani de Great Shopping Times în magazinele tale preferate. 7 ani de Great Food Times în restaurantele în care îți place să revii la final de săptămână. 7 ani de muzică live, festivaluri, jocuri și expoziții interactive pentru copii. 7 ani de Great Times.

 

Marele premiu aniversar – un Citroen C3 ORIGINS

Aniversarea celor 7 ani vine cu o campanie specială. În perioada 8 – 22 noiembrie, cumpărăturile de minimum 200 de lei făcute în Ploiești Shopping City îți pot aduce marele premiu aniversar – 1 Citroen C3 ORIGINS, dotat cu tot ce ai nevoie pentru aventuri urbane, explorări și Great Times alături de cei dragi. Sau una dintre cele 7 valize echipate pentru călătorii. În plus, zilnic poți câștiga vouchere pentru Great Shopping Times.

 

Great Sweet Times

Pe 15 noiembrie, Ploiesti Shopping City sărbătorește cu Super Great Sweet Times. Te așteptăm în zona Info Point cu un Candy Bar mare cât 2555 de zile, cu gust aniversar de ciocolată, vanilie, cafea, lămâi și vișine.

 

GREAT Tornado TIMES

Distracția continuă în weekendul 16 -17 noiembrie cu Tornado Photo Booth.  Vino la Ploiești Shopping City, intră în cabina Tornado, lasă-te invadat de furtuna de confetti colorate și încearcă să prinzi premiul instant! Sunt pregătite pentru tine vouchere pentru momente Great la Taco Bell, Pizza Hut, Sushi și Cinema City. Fiecare minut de distracție în cabina Tornado e împachetat într-un mic gif animat, cu final aniversar!

 

Află mai multe despre marea noastră aniversare și despre surprizele pregătite pe site-ul Ploiești Shopping City și de pe pagina de Facebook.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor