Președintele Klaus Iohannis va găzdui vineri, 1 Decembrie, la prânz, o recepție la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Naționale a României. Desi vor fi sute de invitați, liderii partidelor de opoziție, George Simion (AUR) și Cătălin Drulă (USR), nu au fost invitați.

Partidele de opoziție nu au primit invitații pentru recepția anuală de Ziua Națională, organizată de Președintele României. Liderii acestor formațiuni, George Simion (AUR) și Cătălin Drulă (USR), au confirmat pentru Digi24.ro că nu au fost incluși pe lista invitaților la recepția oferită de Președintele Klaus Iohannis.

George Simion, președintele AUR, a afirmat pentru digi24.ro: „Probabil domnul președinte Iohannis nici nu s-a mai deranjat să trimită, să consume hârtia, pentru că știe că AUR de fiecare dată, de Ziua Națională, este prezent la 1 Decembrie, unde suntem sufletul sărbătorii. Totodată, mă gândesc că vrea să reducă cheltuielile Administrației Prezidențiale, după celebrul turneu african unde s-a întâlnit cu Regele Simba.”

Nici anul trecut liderii Opoziției nu au primit invitații la Recepția de Ziua Națională.

Mai multe informaţii găsiţi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *