logo
RNTV Live

Karateka de argint ai Ploieștiului

karateka braila
Cristian Anghelescu

Karateka de argint ai Ploieștiului

Finala Campionatului Național de Karate Tradițional destinată Cadeților, Juniorilor,Tineretului și Seniorilor a avut loc la Brăila, în sala Danubius.

A fost cea de-a XXVI-a ediție, întrecere deosebit de atractivă și urmărită de un public numeros și bun cunoscător al genului.

La acestă finală a participat și Clubul Sportiv Shiro Washi Ploiești, cu doi sportivi la categoria Juniori. Ambii au reușit rezultate apreciate, semn că munca la clubul ploieștean nu este în van.

Aproape de primul loc

La capătul unor demonstrații sportive la cel mai înalt nivel, atât Dragoș Dumitru cât și Dan Terchilă s-au clasat pe locul doi, cucerind medaliile de argint. Primul a făcut-o la kata individual iar cel de-al doilea la enbu.

În urma rezultatelor finale, sportivul Dragoș Dumitru s-a calificat pentru Finala Campionatului European de Karate Tradițional. Grandioasa întrecere se va desfășura la Montecatini (Italia). Dragoș a primit drept bonus și participarea la Finala Campionatului Mondial de Fudokan de la Cluj!

Tinerii karateka sunt antrenați de profesorul Sorin Niță, posesor al centurii negre 4 dan.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor