logo
RNTV Live

Jurnalistul Daniel Dimache, agresat în propria curte. “Interlopii ne scuipă la noi în curţi

DANIEL DIMACHE PLOIESTI TV
Daniel

Ultimele două săptămâni au semănat panică în randul oamenilor si nu doar din cauza temutului virus care ameninta o lume intreaga.

Colegul nostru, Daniel Dimache a avut parte de experienta nu tocmai placuta chiar in aceasta perioada cand autoritatile ne recomanda sa respectam toate masurile impuse de Ordonantele Militare. Acesta a fost agresat verbal si scuipat in propria curte. Imediat după intamplare, acesta a povestit toata patania intr-un editorial.

Ni se spune să ne izolăm în case, să întrerupem contactul cu orice persoană din afara familiei, iar starea de urgenţă şi ordinele militare sunt aduse ca argument forte că toată lumea din ţara asta respectă aceste obligaţii. Ei bine, nu-i aşa!. Statul român te bagă în casă, dar nu îţi apără siguranţa în interiorul proprietăţii tale. Pentru că eu, în această seară, în jurul orei 18.00, m-am trezit, din senin, aflat în propria curte, cu un scuipat şi un potop de înjurături. În curtea de alături nici nu îl observasem pe individul  de alături cocoţat pe o scară, deasupra nivelului gardului despărţitor dintre proprietăţi, la cel mult un metru distanţă faţă de mine. Bulversat total, l-am întrebat: “Pe mine mă înjuri şi mă scuipi?”. Mi-a răspuns, chipurile nevinovat, eu remarcându-i totuşi ochii injectaţi în mod nefiresc, cu tupeul de interlop cu care îi tratează pe mulţi dintre vecini: “Nu, pe ăla din partea ailaltă (adică celălalt vecin), pe tine te înjur în faţă, dacă vreau”.

Continuarea aici:

În criză coronavirus interlopii ne scuipă la noi în curţi, cât mai durează până intră peste noi? Mi s-a întâmplat mie.

 

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor