logo
RNTV Live

Juniorii de la CSM Ploieşti încheie o săptămână plină de succese pe terenul de fotbal!

fotbal
Erika Stoica

Echipele de juniori ale CSM Ploieşti au încheiat o săptămână plină de meciuri oficiale cu un bilanţ pozitiv, înregistrând două victorii, un rezultat de egalitate şi o înfrângere.

Juniorii CSM Ploieşti au impresionat în ultima etapă a primei faze a campionatului, reuşind să obţină două victorii la nivel judeţean. Echipa pregătită de Lucian Catinca şi Dragoş Negraru a încheiat partida cu ACS Petrolul Noua Generaţie cu un scor de 3-0, marcând astfel prezenţa prin golurile lui Eduard Zaharia, Matei Otavă şi Darius Baciu.

De asemenea, echipa de juniori E a CSM Ploieşti a avut o performanţă remarcabilă în etapa a 16-a a Seriei Vest, învingând cu un scor categoric de 7-0 echipa CS Câmpina. Antonio Tănase a fost protagonistul acestei partide, reuşind să înscrie de trei ori, alături de contribuţiile lui Cosmin Gherman, Octavian Goloşneanu, Simon Costache şi Gabriel Dobre.

În ciuda acestor succese, echipa de juniori B a suferit o înfrângere cu ACS MX Pro Academy, scor final 1-2, golul echipei CSM Ploieşti fiind marcat de Serafim Ştefănescu.

De asemenea, juniorii A au încheiat fără goluri partida împotriva ACS MX Pro Academy, scorul final fiind de 0-0.

În săptămâna următoare, echipele de juniori ale CSM Ploieşti se pregătesc pentru noi provocări. Astfel, juniorii A şi B vor juca împotriva echipei ACS 3 Kids Sport Bucureşti, în timp ce juniorii C vor evolua împotriva ACS MS Pro Academy Păuleşti în prima etapă a play-off-ului campionatului.

Suporterii sunt aşteptaţi să îşi susţină echipele favorite la meciurile viitoare şi să le ofere întreaga lor susţinere în drumul către succesul sportiv!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor