logo
RNTV Live

Internauții au luat la rost un doctor cunoscut în urma declarațiilor controversate ale acestuia

download
Andrei-Vlăduț Gușter

Amin Zahra, medic specialist de Terapie Intensivă în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, a fost luat la rost de internauți în urma unui mesaj controversat publicat de acesta: „Adică îi dai peste gură… bravo, boss!”

Medicul a devenit cunoscut încă din timpul pandemiei, când vorbea adesea despre lupta din spitale cu noul coronavirus și a promovat vaccinarea. Amin Zahra este israelian, născut în Ierusalim, dar a obținut și cetățenia română.

Iată mesajul publicat de acesta:

„Bandă izolatoare, este la promoție!”, „La mine e 2 în 1 se trezește și odihnită”, a răspuns medicul. „Nu știu ce să zic. Dacă tace femeia, înseamnă că nu simte nimic! Eu nu cred că e de bine!”, „Dacă bărbatul tace înseamnă că este gânditor, dar dacă femeia tace … gânditorul are probleme!”, a venit replica lui Amin Zahra. „Bine de ştiut, d-le Doctor! Aşa un bărbat adevărat nu-mi doresc şi nici nu-mi trebuie!”, „Mi-ai rupt inima…”, a răspuns Amin Zahra.

„Am găsit și asemănarea între stomatologi și anesteziști”, „Câți bărbați nu și-ar dori să aibă competențe în anestezie?! Dar mna…ce să faci?”, „Dar și să te ferească cerul să te afli în preajma ei când începe să treacă anestezia și să prindă glas”, „Uite că am găsit și asemănarea între stomatologi și anesteziști. Putem face orice femeie să tacă”, „Adică îi dai peste gură… bravo, boss!”, „Doctore, să înțeleg că un bărbat adevărat le are cu anestezia? Frumos și puțin răutăcios. E de stand-up! Rad în hohote!”

Sursă: stiripesurse.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor