Jungla de pe Republicii se extinde. SGU nu vrea să strice cuibul căpușelor

Buruieni de jumătate de metru în apropierea parcurilor

Joia trecută, Republika News a publicat un articol în care se văd buruienile, înalte de peste o jumătate de metru, chiar pe unul dintre cele mai importante bulevarde ale Ploieștiului. La o zi distanță a venit și dreptul la replică din partea SGU prin care ni s-a comunicat că există un grafic al acestor lucrări care urmează să fie pus în aplicare.

Am fi fost tentați să credem ca așa este, dar zilele acestea, un alt cititor ne-a trimis poze cu buruienile din apropierea cimitirului sovietic, aflat pe același bulevard unde SGU se lăuda ca a pus în aplicare graficul.

cel mai verde complex reziential

Tot în dreptul la replică, reprezentații SGU au menționat că schimbările climaterice au generat o accelerare a dezvoltării vegetației. Pe această cale, recomandăm conducerii SGU să citească rubrica meteo pentru a vedea că în Ploiești nu a mai plouat de câteva săptămâni bune, probabil acesta este și motivul pentru care puieții plantați nu s-au prins în această primăvară, dar asta este o altă problemă despre care vom discuta într-un alt articol.

Zona Bulevardului Republicii nu este singura a fectată. Situația este aceeași, inclusiv pe Șoseaua Nordului.

GALERIE FOTO

Asteptam in continuare imagini din cartierele dumneavoastră cu spatiile verzi pe [email protected] sau pe pagina de facebook REPUBLIKANEWS https://www.facebook.com/republikanews/

 

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here