logo
RNTV Live

JUDEȚUL PRAHOVA, LIDER LA CONSOLIDĂRI

Dumitrescu Vlad

Județul Prahova este lider în ceea ce priveşte numărul de contracte încheiate pentru lucrările de consolidare prin fonduri nerambursabile. Mai exact au fost încheiate 15 contracte pentru 21 de clădiri. Printre imobilele care urmează să fie consolidate se numără mai multe blocuri de pe raza localităților Plopeni, Poiana Câmpina și Puchenii Mari.

Județul Prahova se poate lăuda că are cele mai multe contracte încheiate pentru consolidare seismică finanțate prin PNRR.

Pe lista cu imobilele care urmează să fie consolidate se găsesc atât instituții publice, cât și blocuri.

Prefectura Prahova sugerează autorităților locale să continue să expertizeze clădirile pentr a avea o situație clară a imobilelor cu risc seismic.

Alte două clădiri publice din Ploiești și Cornu vor fi consolidate prin Programul național de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat, derulat de Ministerul Dezvoltării. Este vorba despre unul dintre imobilele Spitalului Județean de Urgență și biblioteca din Cornu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor