logo
RNTV Live

Judecătorii ploieşteni au hotărât: Pinalti va executa jumătate din pedeapsă. Vezi cum a reuşit

Judecătorii ploieşteni au hotărât: Pinalti va executa jumătate din pedeapsă. Vezi cum a reuşit
Mihai Constantinescu

Judecătorii Curţii de Apel Ploieşti au decis să reducă la trei ani şi jumătate pedeapsa de şase ani primită de Pinalti în Dosarul Microsoft,din 2016.

Curtea de Apel Ploieşti a admis, astfel, contestaţia depusă de Ştefan la decizia Tribunalului Dâmboviţa, care în luna martie a acestui an a respins contestaţia la executare depusă de condamnat.

Decizia de reducere a pedepsei este definitivă şi a fost luată în baza articolului 19 din Legea 692/2002, care prevede posibilitatea de reducere a pedepsei ca urmare a cooperării în calitate de martor pentru alte cauze asemănătoare.

Se pare că decizia de reducere a pedepsei a fost făcută ca “răsplată”  pentru denunţurile pe care Pinalti le-a făcut în mai multe dosare instrumentate de DNA.

sursa http://observator.tv/social/pinaltiva-executa-doar-jumatate-din-pedeapsa-primita-in-dosarul-microsoft-motivul-este-incredibil-214746.html

sursă foto Capital.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor