Echipa din Crang a facut primele transferuri. FC Buzau a anuntat ca a transferat un fundas central, si anume pe Grigore Turda si un mijlocas, fiind vorba de Tudor Călin.

Primul transfer făcut de Gloria Buzău, pentru sezonul 2024-2025 al SuperLigii, a fost Grigore Turda. Originar din Sighetu Marmaţiei, Turda a semnat un contract pe o perioadă de un an cu formaţia din Crâng. Fundaşul central, în vârstă de 26 de ani, vine de la FC Voluntari şi a mai evoluat în cariera sa la CSM Sighet, Foresta Suceava, Pandurii Tg. Jiu şi FC Argeş. În Superligă, Grigore Turda a bifat peste 80 de prezenţe pentru echipa argeşeană şi 11 din 18 etape, în tricoul celor de la Voluntari. Al doilea transfer este cel al mijlocașului Tudor Călin.

A luat contact pentru prima dată cu mingea la CFR Cluj, după care şi-a continuat junioratul de la U16 la U19, în Germania. În țară, și-a continuat cariera la Luceafărul Oradea, UTA, Ripensia şi Poli Timişoara. Sezonul precedent a evoluat la CSC Şelimbăr, formaţie pentru care a bifat 24 de prezenţe, mijlocaşul de 23 de ani reuşind astfel să depăşească borna de 100 de meciuri în Liga 2.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *