Sursa foto: Digi Sport

Jelena Ostapenko a reușit să se califice în sferturile de finală ale turneului WTA 1000 de la Roma în această după-amiază. Ea a învins-o pe Daria Kasatkina, clasată pe locul 9 în clasamentul WTA, într-un meci de trei seturi. Ostapenko, jucătoarea din Letonia, ocupanta locului 20 în clasamentul mondial, a câștigat meciul cu scorul de 6-4, 4-6, 6-0, într-o durată totală de două ore și un minut. De asemenea, Ostapenko a fost implicată într-o fază controversată.

În timpul setului al doilea, Jelena Ostapenko a fost iritată de o decizie a arbitrului de scaun. Sportiva în vârstă de 25 de ani a considerat că Marija Cicak a luat o decizie greșită, dar arbitrul a venit să-i arate că mingea a căzut în teren, nu în afara terenului, cum credea Ostapenko.

Ostapenko a încercat să se folosească de susținerea publicului pentru a o influența pe arbitră, dar aceasta i-a explicat clar că spectatorii nu pot să o ajute în ceea ce privește deciziile pe care le ia.

Nemulțumită de arbitraj, tenismena din Letonia i-a spus lui Cicak că nu va mai arbitra niciodată vreun meci al ei.

În următoarea fază a turneului WTA 1000 de la Roma, Jelena Ostapenko va juca în sferturile de finală împotriva învingătoarei meciului dintre Paula Badosa și Karolina Muchova.

Sursa: eurosport.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *