logo
RNTV Live

Jandarmii prahoveni strâng ajutoare pentru cei grav afectați de natura dezlănțuită/FOTO

ajutoare sinistrati 3
Oana Stoica

Jandarmii prahoveni strâng ajutoare pentru cei grav afectați de natura dezlănțuită.

Jandarmii din cadrul IJJ Prahova s-au gândit să fie alături de ce afectați de ploile, viiturile și fenomenele extreme din ultima perioadă, și în alt mod.

Conducerea Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova colectează ajutoare pentru cei greu încercați de natura dezlănțuită, din toate localitățile unde s-au manifestat fenomenele meteo periculoase din data de 31 mai.

Punctul de colectare este la sediul IJJ Prahova din Ploiești, strada Gh. Grigore Cantacuzino, nr.257( vis-a -vis de liceul,, Toma Socolescu”).

Oamenii cu suflet mare nu au întârziat să apară, așa că duminică au fost pleluate de jandarmi primele ajutoare.

Oricine dorește să se implice în această acțiune poate dona alimente neperisabile, îmbrăcăminte și încălțăminte, pături, dar și materiale de construcție.

Totodata jandarmii din I.J.J Prahova s-au mobilizat și pentru stragerea de bani necesari pentru achizitionarea de alimente si articole de inbracaminte.

Jandarmii vor transporta toate bunurile donate sau achizitionate,  luni 03.06.2019 incepand cu orele 09.00 in zonele calamitate.

Date de contact: dispecerat I.J.J PRAHOVA tel: 0244/406 405 tel.mobil 0745.104.584

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor