logo
RNTV Live

Jamila,vedeta gospodinelor, infectată cu COVID-19. Care este acum starea de sănătate

jamila-1280×720
Mihai Constantinescu

Jamila,vedeta gospodinelor, a trecut prin momente teribile după ce a aflat că este infectată cu COVID-19.

Aceasta a recunoscut a recunoscut într-o postare pe o rețea socială că a fost infectată cu coronavirus.

Dragii mei, vreau să împărtășesc cu voi un lucru foarte personal despre care mi-e înca foarte greu să vorbesc. Am fost infectată cu virusul SARS-cov-2, adică am avut COVID-19. Imediat ce am aflat s-a instalat panica. Pentru început nu știam cum de tocmai eu m-am infectat.

Am purtat mereu masca și am purtat-o corect, am păstrat distanța socială, nici măcar n-am plecat nicăieri în vacanță anul acesta, tocmai pentru a mă proteja și pentru a-i proteja pe ai mei. Mă simțeam ca într-un vis urât care părea să nu se termine.

A urmat apoi o cursă cu obstacole între telefoane la DSP, controlul zilnic al poliției locale, carantinare pentru soțul și copiii mei, izolare pentru mine. Îmi sărea inima din piept când vedeam pe ecranul telefonului apel de la un număr de fix. Știam ca fie e DSP-ul, fie ambulanța. Pe scurt a fost o perioadă extrem de grea pentru mine, iar moralul meu a fost la pământ. Nu am vrut atunci să spun nimănui” , a spus Jamila.

Citeşte continuarea AICI

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor