logo
RNTV Live

Jaf la benzinărie. Totul a fost pus la cale de un angajat, dar planul a avut unele modificări

angajat sursă foto BihorStiri.ro
Mihai Constantinescu

Jaf la benzinărie

Jaf la benzinărie. Totul a fost pus la cale de un angajat, dar planul a avut unele modificări.

O vorbă veche spune că “socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg”. Asta s-a întâmplat şi cu planul pus la cale de un angajat de a jefui benzinăria unde lucra. Pus cap la cap, totul părea perfect, numai că poliţiştii au reuşi în doi timp şi trei mişcări să de-a de urma jefuitorilor.

Totul s-a petrecut în Lugoj. Lovitura a fost dată duminică. Potrivit Digi24.ro angajatul, casier la benzinărie, a lăsat ușa din spate deschisă pentru ca suspecții să poata intra în stație. Ba mai mult se pare că acesta le-ar fi spus și codul de le seif. Pentru mai multă siguranţă unul dintre jefuitori a intrat cu cagulă pe pe cap în benzinărie . A luat 157.000 de lei, iar după câteva minute cei trei s-au făcut nevăzuți.

Lovitura a fost anunţată a doua zi de dimineaţă de un alt angajat. Imaginile de pe camerele de supraveghere i-au ajutat pe oamenii legii să-i identifice şi să-i prindă extrem de repede. Cât despre bani, deocamdată a fost recuperată doar o parte.

Foto cu carater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor