Prahova, parteneriat cu CNAIR pentru realizarea de pasarele, pasaje supra şi subterane, sensuri giratorii şi lucrări de artă

sursa foto CJ Prahova
cautam-reporteri-republikanews

Prahova, parteneriat cu CNAIR pentru realizarea de pasarele, pasaje supra şi subterane, sensuri giratorii şi lucrări de artă

Imaginea cozilor interminabile de pe şoselele prahovene, dar şi cea a accidentelor rutiere, unele dintre ele foarte grave, se doresc a rămâne în domeniul trecutului. Este unul dintre motivele pentru care conducerea Consiliului Judeţean Prahova face toate demersurile pentru a prelua frâiele lucrărilor de infrastructură, inclusiv pentru tronsoanele de drumuri naţionale care străbat judeţul.

just insolv sprl

Unul dintre proiectele votate în cadrul ultimei şedinţei extraordinare a fost cel de încheiere al unui parteneriat cu CNAIR în vederea realizării obiectivelor de investiţii “Implementare măsuri de siguranţă pe raza judeţului Prahova”. Scopul este acela de a descongestiona traficul de pe arterele existente şi să sporească gradul de siguranţă atât pentru şoferi, cât şi pentru pietoni.

În baza unui astfel de parteneriat, CJ Prahova va putea realiza pasarele, pasaje supra şi subterane, sensuri giratorii şi lucrări de artă de tip poduri şi podeţe, cu finanţare asigurată de CNAIR.

Astfel de lucrări vor avea un rol important şi în dezvoltarea economică durabilă a regiunii, prin facilitatea accesului şi deschiderea interregională, vor contribui la reducerea emisiilor de carbon, precum și la creşterea mobilităţii forţei de muncă, prin facilitarea transportului acesteia între unitățile administrativ-teritoriale.

Vezi și https://republikanews.ro/targul-de-bunatati-sinaia/

Vezi și https://republikanews.ro/flashmob-serbare-pentru-copii…/

Vezi și https://republikanews.ro/proceduri-de-licitatie-inchisa/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here