logo
RNTV Live

Iulian Dumitrescu, scrisoare deschisă către prahoveni

senatorul PNL Senatorul PNL, Iulian Dumitrescu, dorește o opoziție unită pentru binele României
rnews

Cu puţin înainte de ziua alegerilor locale, prahovenilor le-a fost adresată o scrisoare deschisă.

“Dragi prahoveni,

Duminică, 27 septembrie, este momentul mult aşteptat: vom pune punct unei perioade tenebroase din istoria judeţului nostru şi vom reporni Prahova pe un drum al dezvoltării şi prosperităţii.

În campania electorală, am avut privilegiul să stau de vorbă cu prahoveni curajoși, harnici, competenți și onești, care își doresc din tot sufletul o schimbare în bine a administrației la nivel județean. Le mulțumesc că mi-au împărtășit problemele lor, m-au încurajat și m-au învestit să fiu purtătorul de drapel al acestei schimbări.

La alegerile locale de duminică, puterea vă aparţine în totalitate şi veți decide dacă Prahova trebuie să rămână pe loc sau merită ajungă pe primul loc. Este momentul în care puteți să spuneți hotărât „Adio, PSD”.

Dragii mei,

Alianţa Dreptei, PNL – USR – PLUS, s-a născut din convingerea că Prahova trebuie eliberată de sub jugul PSD şi că, împreună, putem oferi o administraţie locală cinstită, competentă şi care să acţioneze transparent pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii oamenilor.

Pe parcursul întregii campanii electorale, am prezentat proiectul de guvernare locală numit „Prahova pe Primul Loc”. Este un plan extrem de ambiţios, în valoare de aproape 5 miliarde de euro, care va rezolva problemele de infrastructură cu care se confruntă judeţul, va îmbunătăţi semnificativ calitatea serviciilor publice şi va spori nivelul de trai prin creşterea veniturilor prahovenilor.

Această Forţă a Binelui nu este o simplă alianţă electorală între cele trei partide de centru – dreapta, cât un angajament ferm că vom guverna împreună în următorii patru ani având ca ţel dezvoltarea Prahovei.

Stimaţi ploieşteni,

Aceste alegerile locale mi-au adus una dintre cele mai mari bucurii politice pe care le-am avut în ultimii ani. Din postura de preşedinte al PNL Prahova, am putut să anunţ că Andrei Volosevici, cel mai respectat edil-şef al oraşului de după Revoluţie, se întoarce la Primăria Ploieşti. I-am fost alături ca prieten în toţi aceşti ani în care a fost nedreptăţit şi abia aştept să-i fiu partener politic, din postura de preşedinte al CJ, pentru a readuce normalitatea în Ploiești.

De aceea vă îndemn ca, duminică, să votaţi echipa Volosevici – Dumitrescu.

Dragi prahoveni,

Vă mărturisesc că nu a fost o campanie electorală simplă. Pe de o parte, restricţiile impuse de pandemie au îngreunat comunicarea şi au făcut să ne vedem mai puţin decât mi-aş fi dorit. Pe de altă parte, în stilul toxic tradiţional, PSD n-a făcut altceva decât să împroaşte cu noroi în stânga şi în dreapta. Nu au cruţat pe nimeni şi nu s-au dat în lături de la nimic, dovadă şi campania murdară a ultimelor zile. Le mulțumesc colegilor mei din #PNL Prahova pentru înțelepciunea de care au dat dovadă nerăspunzând acestor provocări, pentru campania lor pozitivă, bazată pe proiecte, pe soluții la problemele locale. Fără nicio îndoială, avem cea mai bună echipă de administrație publică din Prahova. Iar scopul nostru comun este să construim, să aducem oamenii în jurul unor obiective importante pentru comunitate, nu să demolăm și să purtăm războaie inutile.

Sunt convins că, după atât amar de vreme în care deasupra județului a poposit un nor negru şi ameninţător, a venit momentul să iasă soarele şi pe strada celor care își doresc normalitate, dezvoltare, progres, salarii bune și servicii de calitate.

De aceea, vă îndemn să ieşiţi în număr cât mai mare la urne duminică, 27 septembrie.

Dacă vă doriți o administrație județeană cu viziune, competență, performanță, onestitate, transparență, fairplay și curaj, puneţi ştampila pe poziţia 3 atât pe lista pentru preşedinţia CJ Prahova, cât şi pe lista de consilieri judeţeni ai PNL – USR – PLUS.

Cu votul dumneavoastră, împreună, putem duce Prahova pe Primul Loc “, se specifică la finalul scrisorii deschise.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor