logo
RNTV Live

Iulian Dumitrescu, în inspecție la Spitalul Județean de Urgență Ploiești

dumitrescu_sj
Dumitrescu Vlad

Secția de Chirurgie de la Spitalul Județean Ploiești se transformă într-una dintre cele mai moderne din țară! În acest context, președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a verificat modul în care au decurs lucrările de investiții.

”O ultimă inspecție înainte de recepția finală a primelor 7 săli de operații ultramoderne de la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Andreoiu“ din Ploiești – alături medicul Daniel Mihalache, un chirurg extraordinar, cu mii de operații la activ, și de două doamne care sunt îngeri păzitori pentru bolnavii ce trec pragul spitalului”, a anunțat Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova.

Blocul operator al Spitalului Județean Ploiești nu a beneficiat de-a lungul timpului de lucrări de modernizare și dotare care să îl mențină la nivelul normelor și exigențelor prevăzute de legislația în vigoare.

Dotarea sălilor de operatie era uzată fizic și moral și nu corespundea cerințelor actuale specifice. De altfel, nivelul de finisare și menajare a încăperilor nu corespundea cerințelor actuale privind asigurarea și menținerea mediului de curățenie specific.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor