logo
RNTV Live

Iulian Dumitrescu: Alianța PNL-USR-PLUS Prahova va devirusa județul de PSD

Senatorul Iulian Dumitrescu: "Scăpați-l pe ministrul Mișa de chin!"
rnews

Iulian Dumitrescu: Alianța PNL-USR-PLUS Prahova va devirusa județul de PSD

Organizațiile județene ale PNL, USR și PLUS au depus listele comune de candidați și semnăturile necesare pentru alegerile locale din 27 septembrie. Ținta este alegerea lui Iulian Dumitrescu în funcția de Președinte al Consiliului Județean Prahova și asigurarea unei majorități PNL-USR-PLUS în CJ, care să asigure guvernarea eficientă și transparentă a județului în următorii patru ani.

„Alianța PNL-USR-PLUS este Forța Politică a Binelui în Prahova. Ne dorim ca prahovenii să nu mai fie nevoiți să lupte, în același timp, și contra coronavirusului, și contra ciumei roșii. Vrem să devirusăm Prahova de PSD. Vrem să scăpăm Prahova de această administrație coruptă, ineficientă, înapoiată, care sufocă județul de atâția ani de zile. Proiectul nostru administrativ – „Prahova pe Primul Loc” – înseamnă gaze, apă, canalizare, digitalizare, curățenie, parcuri industriale, înseamnă cel mai puternic și mai modern județ din România”, a declarat candidatul PNL-USR-PLUS Prahova pentru președinția Consiliului Județean Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu.

Cristian Apostol, cel care deschide lista Alianței PNL-USR-PLUS Prahova pentru Consiliul Județean, a făcut un apel către alegătorii USR-PLUS: „Astăzi ne-am depus candidaturile pentru Consiliul Județean în această Alianță a Binelui – Alianța PNL-USR-PLUS Prahova – pentru un județ mult mai curat, mult mai onest. Am un mesaj special pentru alegătorii USR-PLUS: vreau să îi rog să ne sprijine, să sprijine această alianță tocmai pentru a avea o administrație curată pentru noi toți, pentru prahoveni”.

Mihai Polițeanu, președintele organizației județene a USR,  a reiterat că Alianța PNL-USR-PLUS Prahova a fost înființată din dorința celor trei partide de dreapta de a scoate definitiv, odată cu alegerile locale din septembrie 2020, județul Prahova de sub jugul Partidului Social Democrat.

„Noi astăzi am depus 45 de dosare ale candidaților PNL-USR-PLUS. Din punctul meu de vedere, sunt 45 de scrisori de adio pentru PSD Prahova. Sunt foarte fericit că scriem împreună istorie în județul Prahova. După 20 de ani, o să scăpăm de administrația caracatiță a PSD, o să scăpăm de familia mafiotă Cozma și de toți cei care au devalizat și și-au bătut joc de județul Prahova în ultimii 20 de ani. Încă o dată, facem istorie, curățăm județul Prahova de pesedism, pesediști și corupție”, a afirmat Mihai Polițeanu, liderul județean al Uniunii Salvați România.

Prahova este primul județ din România în care PNL, USR și PLUS au constituit o alianță pentru a alegerile din 27 septembrie. Cele trei partide au convenit asupra principiilor de desemnare a candidaților alianței în Prahova, printre acestea numărându-se: competență, onestitate și responsabilitate a candidaților; fără penali în funcții publice; fără persoane incompatibile sau în conflict de interese; fără foști membri ai PSD printre candidații la Consiliul Județean.

Alianța PNL-USR-PLUS Prahova și-a asumat, între obiective, depesedizarea totală a județului, îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor prin rezolvarea problemelor de infrastructură ale județului Prahova, încurajarea dezvoltării economice a județului Prahova, servicii publice de bună calitate, precum și urmărirea principiului meritocratic la numirea în funcții publice. Cele trei partide au subliniat angajamentul pentru prevenirea corupției și lupta anticoruptie la nivel județean și local.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor