logo
RNTV Live

Iubito, îți rămân dator! – cea mai amuzantă comedie despre supraviețuirea în cuplu ajunge la Ploiești

11
Theo Tănăsescu

Iubito, îți rămân dator! – cea mai amuzantă comedie despre supraviețuirea în cuplu ajunge la Ploiești

Andrei Duban și Grațiela Duban joacă sâmbătă 26 martie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești, într-un spectacol cu mare priză la public – Comedia ”Iubito îți rămân dator”.

Spectacolul, regizat de către regizorul spaniol Ricard Reguant, este un autentic manual de auto-ajutor pentru a putea face față provocărilor conviețuirii în cuplu (care nu sunt puține).

Piesa vorbește despre diferențele care există între bărbați și femei nu doar în plan sexual, ci și în plan afectiv, social și cultural.

Este un ghid ideal – comic și eficient – pentru cei care trăiesc deja cu perechea cât și pentru cei care au de gând sa facă acest pas în viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat.

Vă va face sa râdeți dar și să reflectați, în egală măsura, asupra universului provocator al dragostei și al conviețuirii în cuplu.

Spectatorii din primele rânduri vor putea interacționa cu actorii în timpul spectacolului.

*****

“Dumnezeu a făcut femeia vorbăreața pentru a atrage atenția asupra pericolului care se ascunde în spatele tăcerii ei. Trebuie să ai mare grijă cu tăcerea unei femei. În mod sigur coace ceva…….”

*****

„Când Dumnezeu a creat bărbatul nu avea habar de importanța memoriei. Normal că i-a dat memorie bărbatului, dar cu capacitate limitată. De aceea, bărbații păstrează în creier doar ceea ce e cu adevărat important pentru ei. În rest, șterg tot ca să nu supraîncarce softul.”

*****

Mai multe informații pot fi regăsite pe pagina oficială a Teatrului Avangardia – www.TeatruAvangardia.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor