logo
RNTV Live

Un bărbat a cerut ajutorul poliţiştilor prahoveni pentru a-şi găsi iubita dispărută

2375633c-59a1-472a-8220-daa9d0f7d8d2
Mihai Constantinescu

Ieri, în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Plopeni au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că actuala sa concubină, numita IONIȚĂ ANA MARIA, în vârstă de 29 de ani, ar fi plecat de la domiciliu din comuna Dumbrăvești și nu a mai revenit până în prezent.
Aceasta ar fi plecat la data de 10 iunie a.c., în jurul orei 17:00, fără a comunica vreunei persoane unde se deplasează.
Semnalmente: înălțime aproximativ 1,85 m, ten deschis, păr lung, drept și brunet, greutate aproximativ 70 kg, ochi căprui, fața ovală.
La momentul plecării era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip trening de culoare neagră cu dungi albe, hanorac negru, iar în picioare purta o pereche de adidași roșu cu alb.
Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor