logo
RNTV Live

Îţi place să te deplasezi cu bicicleta? Ai grijă unde o laşi! Hoţii de biciclete, imposibil de găsit!

Hoţ de biciclete, prins la 10 minute după ce a dat lovitura
Mihai Constantinescu

Dacă eşti unul dintre românii care folosesc bicicleta, atunci trebuie să ştii asta: furturile cunosc un trend ascendent la noi în ţară, iar rata de prindere a hoţilor este foarte scăzută.

Doar anul trecut 1.500 de persoane au depus reclamaţii la poliţie după ce au rămas fără biciclete. Din păcate acest lucru vine la pachet cu încă o veste proastă şi anume că hoţii sunt greu de găsit, chiar şi atunci când păgubiţii aduc înregistrări de pe camerele de supraveghere ale imobilelor. În primele luni ale acestui an au fost raportate alte aproape 200 de furturi.

Şi dacă vă găndiţi că nu este o pagubă atât de mare, ar trebui să mai reflectaţi. În palmares au şi o bicicletă de 20 de mii de lei

Poliţiştii  recomandă proprietarilor să ştie seria de identificare a bicicletei, nu numai modelul şi culoarea, pentru a o putea găsi. Dar cel mai important este să fie prevenit un astfel de furt şi să fie folosit un sistem antifurt performant.

sursa Digi24.ro

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor