logo
RNTV Live

UPDATE ISU Prahova scoate la concurs cinci posturi

isu balta doamnei
Mihai Constantinescu

UPDATE

ISU Prahova a emis un comunicat de presă în care anunță că, pe lângă cele trei posturi scoase la concurs, instuția mai scoate alte două posturi, unul de subofițer tehnic principal și unul de subofițer operativ principal:

✔un post de subofițer operativ principal la Inspecția de Prevenire – compartimentul Avizare – Autorizare;

✔ un post de subofițer tehnic principal la Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației – compartimentul Tehnologia Informației.

⁉️ Ce trebuie să faceti?

???? Accesați pagina www.isuprahova.ro, secțiunea “Despre instituție – carieră”, citiți cu atenție anunțurile și celelalte documente postate și, dacă îndepliniți condițiile de participare la concursuri, completați cererea de înscriere și pregătiți-vă restul dosarului.

???? Toate documentele se depun exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@isuprahova.ro, astfel:

✔ cererea de înscriere, cartea de identitate, CV-ul şi declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare, în format pdf, până la data de 15.10.2021, ora 15:00 (inclusiv);

✔ celelalte documente constitutive ale dosarelor de recrutare, în volum complet, în format pdf, până la data de 22.10.2021, ora 15.00 (inclusiv).

Informații suplimentare: ISU Prahova – Carieră

ȘTIRE INIȚIALĂ

ISU Prahova scoate la concurs trei posturi!

3 posturi de subofițeri vă așteaptă în vederea înscrierii la concurs!

Cele 3 posturi de subofițeri scoase la concurs sunt în cadrul Compartimentului Secretariat, documente clasificate și arhivă:
❗️ http://www.isuprahova.ro/cariera.html

Pentru mai multe informații, accesează site-ul nostru www.isuprahova.ro, la secțiunea „Carieră” și citește cu atenție anunțul de concurs.

❗️????????????????????̦????????❗️ Cererile de înscriere la concurs se depun exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail: resurseumane@isuprahova.ro, până cel târziu în data de 15.10.2021, ora 15:00.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/dn1-d-intersectie-cu-dj-100b/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/legea-nu-protejeaza-oamenii-de…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor