logo
RNTV Live

Irina Begu triumfă în debutul la Roland Garros, învingând-o pe Anna Bondar cu 6-4, 6-2

WTA Series 2023: Credit One Charleston Open
Fălcescu Andreea

Irina Begu, în vârstă de 32 de ani și clasată pe locul 27 în clasamentul WTA, s-a impus în fața Annei Bondar, în vârstă de 25 de ani și clasată pe locul 103 în clasamentul WTA, cu scorul de 6-4, 6-2, într-un meci desfășurat duminică, în runda inaugurală a turneului de la Roland Garros.

Jucătoarea din România, fiind favorită cu numărul 27, a reușit să câștige după o oră și 39 de minute de joc.

Irina Begu a învins-o pe Anna Bondar într-un meci la Roland Garros, înregistrând scorul de 6-4, 6-2. A fost un debut promițător pentru jucătoarea română în turneu.

Begu a avut un avantaj evident în ceea ce privește mingile direct câștigătoare, înregistrând 24 de astfel de lovituri în comparație cu doar 10 ale Annei Bondar. Pe de altă parte, Bondar a încheiat meciul cu mai multe erori neforțate, înregistrând 28 în comparație cu 22 ale lui Begu.

Datorită acestei victorii, Irina Begu a câștigat un premiu în valoare de 97.000 de euro și a obținut 70 de puncte WTA, ceea ce reprezintă un pas important în clasamentul mondial al jucătoarelor de tenis.

Sursa: digisport.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor