logo
RNTV Live

Irina Begu reprezintă România în turul 3 la Roland Garros

ZDg4N2RmODYwYzRjMTk2OWIxMDc0ZjI0YTI=.thumb
Andrei-Vlăduț Gușter

După o victorie în două seturi în faţa italiencei Sara Errani, 6-3, 6-0, românca noastră, Irina Begu, s-a calificat miercuri în turul 3 la Roland Garros.

Tenismena Irina Begu (32 ani, 27 WTA), cap de serie numărul 27, cu un as şi şapte duble greşeli în acest meci, a obţinut victoria după o oră şi 13 minute în faţa unei jucătoare cu patru ani mai vârstnică, aflată pe locul 73 în ierarhia internaţională.

Aceasta a câştigat primele trei ghemuri, având un început promițător, iar Sara Errani şi le-a adjudecat pe următoarele trei. Românca a avut apoi o serie de nouă ghemuri câştigate şi a obţinut un succes fără emoţii.

Următoarea adversară a Irinei Begu va fi jucătoarea cehă Karolina Muchova, locul 43 WTA. Românca a învins-o pe Muchova în această primăvară la Madrid (6-4, 7-5).

Până acum, Irina Begu nu a depăşit optimile de finală în turneele de Mare Şlem. Ea a atins de două ori această fază la Roland Garros, în 2016 şi 2022.

Sursă: AGERPRES

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor