logo
RNTV Live

IPJ Prahova anunță starea traficului la ora 07:00

Coadă-mașini-DN1-e1578659680255-640×400
Ștefan Petre

Inspectoratul de Poliție al Județului Prahova a comunicat luni, la ora 07:00, raportul realizat de Inspectoratul General al Poliției Române cu privire la starea traficului, care se referă inclusiv la zone din județul Prahova.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, circulația rutieră este oprită pe DN 13C, între localitățile Cristur și Bisericani, la kilometrul 27, județul Harghita, după ce un pârâu local a ieșit din matcă și a inundat partea carosabilă. Se acționează cu utilaje pentru curățarea suprafeței de rulare și se estimează reluarea normală a traficului în 45-60 de minute.

Este semnalat polei, carosabilul fiind alunecos, pe DN 15, între loc. Toplița-Borsec, județul Harghita, dar și pe DN 12C, în loc. Lacu Roșu, județul Harghita. Se acționează cu utilaje care împrăștie material antiderapant.

Este semnalată ninsoare slabă în zona montană a județelor Brașov, Prahova și Vrancea, fără depuneri pe partea carosabilă, iar în județul Gorj, pe DN 67C, între km. 22 -34, stațiunea Rânca, zăpada este viscolită, fiind un strat de 1 cm de zăpadă pe carosabil. Se acționează cu utilaje pentru deszăpezire.

Sunt semnalate precipitații sub formă de ploaie pe autostrăzile A2 București-Constanța, tronsonul kilometric 64 -212, A3 București-Ploiești, tronsonul kilometric 43 – 68 și A4 Ovidiu-Agigea, vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic sunt normale.

Dacă partea carosabilă este alunecoasă ori acoperită cu zăpadă, reduceți considerabil viteza pentru a putea opri în condiții de siguranţă și nu bruscați comenzile autovehiculelor. Folosiți frâna de motor pentru încetinire!

Nu vă angajați în depășirea coloanelor de autovehicule staționate și permiteți accesul utilajelor de deszăpezire!

Sursă: Poliția Română – IPJ Prahova

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor