logo
RNTV Live

Iohannis se menține pe poziții. Mesaj de susținere pentru lupta anticorupție

kovesi decorata
rnews

Mesaj de susținere pentru lupta anticorupție

Atacul de aproape o oră și jumătate susținut de ministrul Justiției Tudorel Toader împotriva DNA și a Laurei Codruța Kovesi nu a produs ecouri la președinție. 

Klaus Iohannis, cel care decide în privința solicitării de revocare a șefei DNA, a trimis un mesaj prin care lasă să se înțeleagă că o susține pe Kovesi.

„Astăzi, am avut parte de o prezentare lipsită de claritate a raportului privind activitatea conducerii DNA, făcută de ministrul Justiției. Mi-am exprimat în repetate rânduri opinia că Direcția Națională Anticorupție și conducerea DNA fac o treabă foarte bună, poziție pe care o mențin. Administrația Prezidențială va face o analiză aprofundată a documentului prezentat. Voi uza de toate prerogativele mele constituționale pentru asigurarea funcționării unei justiții independente și pentru consolidarea statului de drept.”, a scris președintele pe Facebook.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor